Cafes Richard Logo Wit

Wilt u meer weten over koffie van Cafes Richard? Neem dan contact op:

+31 (0)6 48474861

info@cafesrichard.nl

Een vleugje Parijs in jouw koffiekop

Iedereen verdient lekkere koffie. Iedere dag drinken miljoenen koffieliefhebbers in de hele wereld de kwaliteitskoffies van
Cafés Richard.


TRADITIONAL FRENCH ROASTER

family owned MAISON since 1892

N°1 HORECA BRAND IN FRANCESeperator
Koffiebonen
De kunst van het branden

Cafés Richard is de marktleider in de Franse gastronomie. Deze positie heeft Cafés Richard verworven dankzij de kwaliteit van de producten en de mensen achter deze producten. 

 

Het begint met het selecteren van de beste groene koffiebonen en het ontwikkelen van melanges van constante kwaliteit, het gaat verder met onze vakkundigheid in het branden en eindigt met het verpakken van de koffiebonen of gemalen koffie onder de best mogelijke omstandigheden.


Cafés Richard maakt deel uit van de Franse traditie van ambachtelijke industrieën, maar maakt desalniettemin gebruik van moderne technologieën.


Want een van de geheimen van de onvergelijkbare geur van uw espresso schuilt in het brandproces, een unieke techniek voor het verwerken van groene koffie tot…. koffie.

Koffiekopje
De Smaak van Parijs

‘Op elk moment, op elke plek, voor elke smaak..’. Dat is de missie van Cafés Richard. In de stad Parijs komt dit het meeste tot uiting. Cafés Richard wordt gezien als de grondlegger van het authentieke Parijse Bistro en Grand Café concept. U kent het wel, de terrassen, de luifels, de kleine tafeltjes, de stoelen in dezelfde richting. Dankzij Cafés Richard heeft de stad Parijs haar eigen koffie cultuur.

Espressomachine
Académie du Café

Wij zijn een SCA geautoriseerd opleidingsinstituut en zijn zeer toegewijd als het gaat om het verhogen van de algemene koffiekennis binnen de horeca. Jaarlijks worden er tientallen horecamedewerkers opgeleid tot Barista. Voor onze relaties staat de Academie altijd tot hun beschikking.

Cafés Richard caps premium espresso 1

Capsules voor thuis

Cafes Richard Chemex
Cafes Richard Espresso
Cafes Richard Pods
Cafes Richard Filterkoffie
Cafes Richard Machinekoffie

Wilt u meer weten over koffie van Cafes Richard?

Vul uw gegevens in en maak kans op een trip naar Parijs: